Opinie

9,4
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,6
Komfort
9,1
Lokalizacja obiektu
9,6
Udogodnienia
9,0
Personel
9,7
Stosunek jakości do ceny
9,2

Opinie

    Katarzyna Pietkiewicz
    pl

    Ocena

    7,9
    10 czerwca 2018
    Dość wysoki koszt.
    Odległość o plazy.czystość.
    Alfred
    pl

    Ocena

    9,6
    10 czerwca 2018

    Zero nudy. Świnoujście daje wiele możliwości, nie tylko pobyt na plaży.

    Świetna lokalizacja, bardzo cicho, widok z balkonu na park, idealne miejsce dla rodzin z maluchami. Pani właścicielka bardzo miła.Będę chciała tam wrócić. BożennaZero nudy, Świnouście daje
    Barbara
    pl

    Ocena

    10
    3 czerwca 2018
    Miła pani Kasia i bardzo dobre wyposażenie
    Mikołaj
    pl

    Ocena

    10
    27 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    9,2
    19 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mariola
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2018

    Super

    Bogdan
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2018

    Majowy odpoczynek

    Villa Park&Plaża to wyjątkowe i piękne miejsce. Apartament czysty, zadbany z pięknym widokiem na Park Zdrojowy. Pokoje i aneks kuchenny wyposażony we wszystko, co niezbędne. Pościel czysta i pachnąca plus ręczniki. Dostępny parawan i 2 leżaki. Pani Kasia przesympatyczna właścicielka, bardzo dba o to aby w jej apartamentach goście czuli się komfortowo !!! Do morza i głównej promenady bardzo blisko.
    Dorota
    pl

    Ocena

    10
    5 maja 2018
    Serdecznie polecam pobyt u Pani Kasi. Wszystko jest tak jak na zdjęciach. Lokalizacja - blisko do plaży, z mojego okna był cudowny widok na park. Gospodarz bardzo dba o czystość i genialnie dobiera dodatki; kuchnia świetnie wyposażona.Pierwszy raz spotkałam się że dostałam potwierdzenie opłaty klimatycznej z urzędu. Pani Kasiu dziękuję za miły pobyt, będę polecać bliskim.
    Sylwia
    pl

    Ocena

    8,3
    20 lutego 2018
    Łóżko bardzo duże i wygodne,P.Kasia bardzo miła i pomocna. Wszystko było ok😉
    Wojciech
    pl

    Ocena

    9,6
    18 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dawid Nowak
    pl

    Ocena

    9,6
    2 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Arkadiusz
    pl

    Ocena

    9,6
    18 września 2017

    Na pewno chcę tu wrócić.

    Bardzo czysty apartament i cała willa ogólnie. Dobrze utrzymane otoczenie pensjonatu. Centralne ogrzewanie jest włączone :-) co jest rzadkością w okolicy u wielu innych wynajmujących podobne apartamenty w okresie "nie zimowym"- duży plus za brak zimnej łazienki czy mokrych okien. Właścicielka willi wykazuje dużą dbałością o przedmiot najmu, ale dba także o komfort pobytu samych gości. Bezproblemowy check-in - wszystko na czas i bez niespodzianek gdyż oferta pokrywa się ze stanem faktycznym i standardem apartamentu. Lokalizacja wręcz idealna- bardzo blisko świnoujskiej promenady, przy parku, przy tzw. ślepej ulicy (małe natężenie ruchu drogowego).
    pl

    Ocena

    10
    8 września 2017

    Fantastyczne miejsce na 5 z ➕

    Czasem "wieszało" się wi-fi, ale to w tych okolicznościach w sumie jest zaletą. Utrudnione parkowanie, ale jak się postarać, to bez trudu można znaleźć w pobliżu miejsce parkingowe i to poza strefą płatnego parkowania. Więc nie mogę stwierdzić, że mi się nie podobało, więc tylko uprzedzam.
    Fantastyczne położenie, z jednej strony b. blisko Promenady i plaży, przy samym Parku Zdrojowym, na który ma się widok z okna, ale do centrum też niedaleko. Fantastyczny wystrój, wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe. Wśród wyposażenia absolutnie wszystko, czego człowiek potrzebuje, idealne miejsce dla rodziny z małymi dziećmi - są m.in. i ochraniacze na rogi stołu i zaślepki do kontaktów i wanienka i nakładka o sedes. O prasowanie też nie trzeba się martwić. No i fantastyczna właścicielka - wyjątkowo pozytywna i sympatyczna osoba.
    Magdalena
    pl

    Ocena

    10
    2 września 2017
    Super apartament w idealnej lokalizacji, widok na park, wyposażenie, bardzo miła właścicielka Pani Kasia. Polecam i jeśli tylko znowu będę w Świnoujściu, to wrócę z przyjemnością.
    Lucja
    pl

    Ocena

    8,3
    29 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    9,6
    26 lipca 2017

    Miły wypoczynek

    Bardzo miło nam się mieszkało w Villi Park&Plaża. Apartament był jasny, przestronny, bardzo ładnie urządzony. Okolica cicha, spokojna, jednocześnie blisko plaży i promenady. Szczerze polecam:-).
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    10
    19 lipca 2017

    Wakacje udane pod każdym względem

    Bardzo sympatyczna gospodyni, pomocna, życzliwa. Komfortowe, klimatyczne miejsce z widokiem na Park Zdrojowy, cisza i spokój, słychać głównie śpiew ptaków. Super lokalizacja.
    JUSTYNA
    pl

    Ocena

    9,6
    17 lipca 2017

    Gorąco polecam.

    Lokalizacja, standard i sposób zaaranżowania oraz zagospodarowania samych apartamentów, jak i terenu wokół, na piątkę plus!!! Gorąco polecam.
    WIESŁAW
    pl

    Ocena

    10
    17 lipca 2017

    Super , super , super !!!

    Bardzo czysto !!! Super wygodne łóżka !!! Blisko do plaży i promenady !!! Właścicielka Pani Kasia bardzo miła i pomocna !!!
    Pål
    no

    Ocena

    9,2
    8 maja 2018
    Missing more comfortable indoor seating facilities and kitchen equipment. Compicated parking, either 9€ /24h public parking except Saturday and Sundays, or parking in a line besides the house. However, it worked.
    Nice terrace with sun and park view, short walking distance to the sea and the Parade with a lot of restaurants and strolling people, an a very nice atmosphere.
Ładowanie opinii